A programban elsősorban a felnőttképzési törvény szerint engedélyezett Közművelődési szakember I. bármely diplomára épülő, valamint Közművelődési és közönségkapcsolati szakember érettségire épülő, szakmai végzettséget nyújtó OKJ képzésekben való részvételre nyílik lehetőség.

A diplomára épülő képzés két csoportban indul ősszel, az érettségire épülő képzés hét csoportban indul június második felében. Ezen túl azonban Európai Uniós támogatással további rövid idejű szakmai továbbképzések is várhatóak az év folyamán ugyanezen a honlapon. Jelenleg a Cselekvő közösségek projektben érhetők el még támogatott képzések: www.cselekvokozossegek.hu.

A jelentkezéseket érkezési sorrendben fogadjuk a maximális jelentkezőszám eléréséig!

Jelentkezési lap

Amennyiben bármely képzésünk felkeltette érdeklődését, érdemes mielőbb jelentkezni, ugyanis a regisztráció a jelentkezések sorrendjében történik, így amennyiben a maximális jelentkezőszámot (20 fő/csoport) elérik az egyes képzési csoportok, akkor a továbbiakban az adott képzésünk kizárólag térítési díj megfizetése mellett vehető igénybe egy későbbi időpontban.

További információk 

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg.