Czipperer Zsófia Petra

módszertani referens
Telefonszám: +36 20 533 9431
E-mail cím: czipperer.zsofia@nmi.hu

Megyei iroda:
Nemzeti Művelődési Intézet Pest Megyei Igazgatóság

Végzettség

2006-ban a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskolán üzleti kommunikációs diplomát, majd 2014-ben főiskolai, 2017-ben egyetemi szintű diplomát szerzett andragógiából felnőttképzési szervező, majd geronto-andragógus szakirányon a Zsigmond Király Egyetemen. További végzettségei: pályaorientációs tanácsadó, tréner, relaxációs oktató és gerincjóga oktató.

Szakmai tapasztalat

Szakterülete az ageizmus, és az idősek oktatása. Aktív előadó a Nyugdíjasok Óbudai Akadémiáján. Emellett kiemelt feladatának tekinti az időskori közösségek támogatását, a diszkrimináció elleni küzdelmet, a generációs együttműködések generálását, és a jó gyakorlatok gyűjtését.

Jelenlegi munkaterület és feladatok

2018 novemberétől az Igazgatóság tagja. A módszertani szakmai feladatok mellett adatbázisok építése, az amatőr színjátszó közösségek létrejöttének és működésének segítése szerepel a tevékenységei között. Kiemelt feladatként a nyugdíjas klubok vezetőinek mentorálása, támogatása is hozzá tartozik. Az Igazgatóság kommunikációját és a weboldal tartalmi fejlesztését is végzi.

 

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg.