Kisné Vörös Krisztina Ágnes

gazdasági referens
Telefonszám: +36 20/322-8948
E-mail cím: kisne.krisztina@nmi.hu

Megyei iroda:
Nemzeti Művelődési Intézet Baranya Megyei Igazgatóság

Végzettség: közgazdasági szakközépiskola pénzügyi tagozatán érettségizett, majd 2006-ban a Kodolányi János Főiskolán szerzett diplomát közgazdász idegenforgalmi és szálloda szakon.

Szakmai tapasztalat: több mint 20 évet dolgozott a Pécsi Tudományegyetem különböző alegységeinél HR-, és gazdasági területeken: bér-, majd munkaügyi ügyintéző volt 10 évig, egy belső áthelyezést követően gazdasági ügyintézőként, 2011-től pedig gazdálkodási referensként szerzett tapasztalatot, gyakorlatot. Ez utóbbi munkakör során 1 nagyobb és 4 kisebb szervezeti egység költségvetését tervező, vezetői döntések előkészítését segítő, elemző-, és adatszolgáltató munkát végzett; napi szinten mindez koordinációt és részfeladatok végzését jelentette az egységek pénzügyi, beszerzési, bevételi, pályázati, HR, és szerződéselőkészítési ügyeivel kapcsolatban.

Jelenlegi munkaterület és feladatok: 2017 augusztusa óta a régió másik gazdasági ügyintézőjeként felel a hatékony, vonatkozó szabályozásoknak megfelelő pénzügyi-, számviteli-, gazdasági működés biztosításáért.

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg.