Tóthné Boda Éva Mária

módszertani referens
Telefonszám: +3620/402-1067
E-mail cím: tothne.boda.eva@nmi.hu

Megyei iroda:
Nemzeti Művelődési Intézet Győr-Moson-Sopron Megyei Igazgatóság

Végzettség:

2004-ben diplomázott művelődésszervezőként a Nyugat-magyarországi Egyetem Apáczai Csere János Karán. 2007-ben elvégezte a közösségfejlesztő képzést Kunbábonyban a Civil Kollégium Alapítványnál. 2011-ben Kulturális projektciklus menedzsment képzésen vett részt. 2017 szeptemberétől az ELTE PPK-n Közösségszervező szakon, Humánfejlesztő szakirányban folytat egyetemi tanulmányokat.

Szakmai tapasztalat:

A Szili Közös Önkormányzati Hivatalnál 2004-től 2017. december 31-ig a települési közművelődési feladatellátás szervezett.   Szakmai tapasztalatokat szerzett a kulturális és egyéb rendezvények szervezése területén, a civil szervezetekkel való kapcsolattartásban, pályázatok lebonyolításában és elszámolásában. A Szili-kút Népfőiskolai Egyesület tagja, ahol tevékenyen részt vesz az egyesület munkájában.

Jelenlegi munkaterület és feladatok:

2018. január 1-től az NMI Művelődési Intézet Győr-Moson-Sopron Megyei Irodájában módszertani referensként dolgozik. Feladatai közé tartozik: a megyére jellemző társadalmi folyamatok nyomon követése, a közművelődésnek, mint szakmának a folyamatos társadalmi igényekhez igazodó fejlesztése, megújítása. Elősegíti a művelődő közösségek létrejöttét, fejlődésüket, fejleszti a közösségi és társadalmi részvételt, segíti a hagyományos kulturális értékek átörökítését, ösztönzi az amatőr alkotó- és előadó-művészeti tevékenység létrejöttét, gondoskodik a kulturális alapú gazdaságfejlesztő folyamatok módszereinek népszerűsítéséről, megosztásáról.

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg.