A Földművelésügyi Minisztérium ünnepi fotópályázatot hirdet az adventi időszakra. A „Hungarikumok varázsa” fotópályázatra olyan fotók beérkezését várják, amelyek egyedi, ötletes és kreatív látásmóddal, megoldásokkal mutatják be nemzeti értékeinket.  A karácsonyi készülődésre tekintettel elvárás, hogy a képeken a hungarikumok mellett az ünnepi varázs páratlan hangulata is megjelenjen! Beküldési határidő: 2017. december 4. 22:00 óra

A beküldendő pályázat tartalma

1 db saját készítésű (fényképezőgéppel vagy mobiltelefonnal készített, kizárólag: jpg fájl, maximum 5 MB méretű fénykép), amely illeszkedik a „Hungarikumok varázsa” témához. A beküldött képek megjelennek a Hungarikumok Gyűjteménye hivatalos Facebook-oldalán a szerző nevének feltüntetésével.  Az elkészült fotókat a zsolt.kiss@fm.gov.hu e-mail címre várják! Az e-mail-ben fel kell tüntetni a teljes nevet, telefonszámot és levelezési címet!

Beküldési határidő: 2017. december 4. 22:00 óra

A beküldési határidőt követően a beérkezett fotók felkerülnek a Hungarikumok Gyűjteménye hivatalos Facebook-oldalára, ahol ezt követően elindul egy szavazás.  A szavazatok gyűjtésére két hét áll rendelkezésre, a szavazást 2017. december 19-én lezárják. A három legtöbb szavazatot kapott kép tulajdonosát értékes hungarikum termékeket tartalmazó ajándékcsomaggal jutalmazzák. A nyereményeket az Ilcsi Szépítő Füvek Biokozmetikai Kft. és a Hungarikum Élményház ajánlotta fel.

A díjazottak 2017. december 22-ig e-mailben értesítést kapnak a nyereményekről.

Forrás: Hungarikum Bizottság

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg.