Az EFOP-1.12.1-17-00022 azonosító számú „Hálózatépítés az élő néphagyományért – közösségfejlesztés és tudásbővítés megvalósítása a civil társadalom bevonásával a határon átnyúló kulturális kapcsolatoK erősítésén keresztül” projekt keretében

„Otthonról Haza”‒ Érték-Film-Közösség TÁBOR

Az NMI Művelődési Intézet Nonprofit Közhasznú Kft. ifjúsági bentlakásos tábort szervez 15 évnél idősebb fiatalok és ifjúsági közösségek számára 2018. július 11-15. között Somogyfajszon.

A filmes táborban neves filmes és értékgyűjtő szakemberek oktatják és a gyakorlatban is bemutatják az érték- és hagyománygyűjtés módszereit. A táborban filmszakmai ismeretek bővítésére is alkalom nyílik – operatőri, vágási és filmrendezési ismeretekkel, a filmszerkesztés elveivel, valamint a riportkészítés módszereivel ismerkedhetnek meg a résztvevők. A tábor a szakmai munkán túl hangsúlyt helyez a közösségi élet alakítására, az érkező fiatalok tartalmas bemutatkozására. 

A tábor helyszíne: Somogyfajsz, Kund Kastély

A tábor időpontja: 2018. július 11-15. (szerdától vasárnapig)

A táborba 15. életévüket betöltött fiatalok jelentkezhetnek! 18 év alatti jelentkező esetén szülői hozzájárulási nyilatkozatot kitöltése szükséges.

A tábori részvétel, a programok, a szállás és az étkezés minden jelentkező számára INGYENES!

A táborba való eljutáshoz a jelentkezők igényelhetik az NMI Művelődési Intézet megyei irodáinak segítségét.

A jelentkezési lapot és az aláírt nyilatkozatokat beszkennelve elektronikus úton biczo.miklos@nminkft.hu e-mail címre várjuk. Az eredeti, aláírt nyilatkozatokat a tábor résztvevői hozzák magukkal!

A jelentkezés határideje: A tábor betelt, további jelentkezéseket már nem tudunk fogadni.

A tábor létszáma korlátozott, a jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében fogadjuk el.

ADATVÉDELEM: Adatkezelési tájékoztató innen tölthető le.

KAPCSOLAT:
A táborral kapcsolatosan információ kérhető:

Biczó Miklósnál a biczo.miklos@nminkft.hu e-mail címen, 0620/322-9356 telefonszámon, vagy személyesen az NMI Művelődési Intézet Nonprofit Közhasznú Kft. székhelyén, a 1027 Budapest, Csalogány utca 47-49. szám alatt.

Tervezett program

 

 

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg.