A kétévente megrendezésre kerülő Durkó Mátyás Emlékkonferencia programbizottsága döntése értelmében – a koronavírus-járvány miatt – idén szeptember 3-4. napokon, immár hetedik alkalommal valósul meg a nagyszabású szakmai rendezvény.

A szervezők alapos mérlegelést követően hozták meg döntésüket, mely során a szakmai érvek mellett kiemelt figyelemmel voltak arra, hogy lehetőség szerint ne szakadjon meg az emlékkonferencia immár hagyománnyá váló sorozata.

A Debreceni Egyetem BTK Művelődéstudományi és Humán Tanulmányok Tanszéke által – a Nemzeti Művelődési Intézet társszervezésében – megrendezett Durkó Mátyás Emlékkonferencia az eredeti tervek szerint 2020 júniusában valósult volna meg, azonban a járványügyi helyzet ezt nem tette lehetővé.

A rendezvény új, szeptemberi időpontra vonatkozó részletes információi és a regisztrációs felület már elérhető a konferencia hivatalos honlapján, ide kattintva. Az emlékkonferencia idei témája: Hálózatok a művelődés és a felnőttképzés világában.

A szervezők 2020. augusztus 13-ig várják a jelentkezéseket résztvevőként, szekciók előadóiként, valamint poszterek prezentálóiként.

Kérdések esetén további információk kérhetőek a rendezvény szervezőitől a muvelodes.tsz@unideb.hu e-mail címen.

A konferencia felhívása és a jelentkezés lehetősége szabadon terjeszthető minden érdeklődő körében!

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg.