A Békés Megyei Népművészeti Egyesület 2020. augusztus 31. napjáig meghosszabbította az ősszel induló OKJ-s népi kézműves képzéseinek jelentkezési határidejét.

Az 1991-ben alakult egyesület elsődleges célja a népművészet, ezen belül kiemelten a népi kézművesség hagyományainak fejlődése, ápolása, valamint a térség környezeti, szellemi, művészeti értékeinek, hagyományainak feltárásában, megismertetésében való közreműködés.

A Békés Megyei Népművészeti Egyesület az előző 2019/2020-as tanévben is sikerrel indította el a hímző, fazekas, takács és a Népi Játék kismesterség oktatói tanfolyamait, továbbá több mint 20 akkreditált alap és továbbképzést is szervezett. A programokon, képzéseken résztvevők száma meghaladta a 300 főt.

A most induló 2020/2021. évi időszak közép- és felsőfokú szakmai végzettséget és tanúsítványt nyújtó képzéseinek felhívása itt érhető el.

A képzésekre jelentkezni elsősorban az ide kattintva megnyíló űrlap, vagy a cikk alján található „Jelentkezési lap” kitöltésével lehet.

Szintén a cikk alján letölthető és elolvasható az egyesület adatkezelési tájékoztatója.

A Békés Megyei Népművészeti Egyesület minden érdeklődőt szeretettel vár a képzéseire, az egyesület tagjai és munkatársai mindent megtesznek annak érdekében, hogy a résztvevők alapos tudást, személyes- és közösségi élményt szerezzenek a tanulmányi idejük alatt.

JELENTKEZÉSI LAP
ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

Forrás: Békés Megyei Népművészeti Egyesület 

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg.