A Nemzeti Művelődési Intézet 2020. október 8-án bábművészeti konferenciát szervez. A rendezvény – a jelenlegi járványügyi helyzetre való tekintettel – online formában valósul meg.

A nap során a bábművészet ismert és elismert alakjai osztják meg a programon résztvevőkkel tapasztalataikat, szakmai ismereteiket, így előadást tart Szentirmai László, a Magyar Bábjátékos Egyesület elnöke, Láposi Terka, a játszószínház művészeti vezetője, Dr. Galuska László Pál irodalomtörténész, főiskolai docens, valamint Kecskemét városának bábos szakemberei közül is néhányan. A rendezvény keretében megtekinthető a Meseláda Bábcsoport és a Maszk Bábszínház produkciója is, mely gyerekek számára is tökéletes kikapcsolódási lehetőség, bekapcsolódás esetén.

Részletes programterv megtekintéséért kattintson ide.

A konferenciára az ország minden részéről várjuk a bábművészet iránt érdeklődő szakembereket, valamint pedagógusokat, tanárokat, tanítókat, óvodapedagógusokat, közművelődési szakembereket, akik maguk is bábcsoportot vezetnek, vagy tervezik csoportok alakítását, működtetését.

A program 2020. október 8-án 10:00-kor válik elérhetővé a következő linken:
https://meet.google.com/xgd-pyzv-hzm

A programmal kapcsolatban információ kérhető:
Farkas Rebeka
E-mail: farkas.rebeka@nmi.hu
Telefon: 06-20/6193558

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg.