A Nemzeti Művelődési Intézet online munkaértekezleten keresztül hívja együttműködésre és közös gondolkodásra a közművelődési szakembereket, közművelődésben dolgozó kollégákat.

 A koronavírus világjárvány, a közösségi távolságtartás – mely elengedhetetlen a vírus terjedésének megakadályozásának érdekében – megnehezítette mindannyiunk életét. Emberként szükségünk van társas kapcsolatok építésére, éltetésére, közösségeink együttgondolkozására és az együttműködésre, ezért a Nemzeti Művelődési Intézet elindítja a Közművelődés „ON” -line – közművelődési jó gyakorlatok közművelődési szakmai fórumát a www.jogyakorlatON.hu oldalon.

Minden héten szerdán 10:00 órától online szakmai munkaértekezlet tart a Kárpát-medencében közművelődési területen dolgozó kollégáknak, amelyen – a tudásmegosztás jegyében – a településekről beérkezett jó gyakorlatokat, mintaprojekteket osztunk meg a szakmai Kollégákkal.

 Minden héten hétfőn 12:00 óráig várjuk a közművelődésben dolgozó kollégáktól az általuk javasolt és országosan bemutatásra, adaptálásra szánt jó gyakorlatot, amely egy-egy területet érintően maximum öt perces videóanyag formájában kerül feltöltésre a www.jogyakorlatON.hu felületünkön.

Olyan térítésmentesen igénybe vehető felületet hozott létre az Intézet, ahol megmutathatják Kárpát-medence bármely pontjáról a kollégáink eddigi jó gyakorlataikat, innovatív ötleteiket; amelyeket mások is beépíthetnek munkatervükbe és másoknak is javasolnak megvalósításra.

A munkaértekezletre várunk minden szakmai munkakörben dolgozó kollégát és együttműködő partnert, hiszen mindannyian a szakmai közösség tagjai vagyunk. Osszuk meg egymással jó gyakorlatainkat, innovatív ötleteinket, ezzel is segítve a közművelődés szakmai közösségét, tartsunk össze ezen a fórumon is!

Várjuk Önöket minden héten szerdán 10:00 órakor a www.jogyakorlatON.hu felületen!

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg.