Miért bízza ránk személyi jövedelemadója 1 százalékát? Mert ott vagyunk, ahol érték születik, ahol a közösségépítés és a művészet eszközeivel új közösséget hívnak életre, ahol a lakosok a helyi gazdaságot a kultúra, a hagyomány eszközeivel szeretnék fellendíteni.

Közművelődési Foglalkoztatási és Képzési Program, Pajtaszínház Program,  Bűvös Bábos Program, Komatál Program, JógyakorlatON…

Csak néhány példa azon mintaprogramok közül, melyeket a település aktív közösségeiért, velük összefogva indítottunk az elmúlt években az amatőr színjátszó, bábművészeti kultúra iránt érdeklődő csoportoknak, valamint a családokról való közös gondoskodás érdekében.

Közösségi programjainkon túl évente több száz képzésben résztvevőt segítünk abban, hogy olyan végzettséget szerezhessen, melyet a helyi közösség javára fordíthat.

Dolgozunk fiatalokért és idősekért. Városiakért és vidéken élőkért. Elkötelezettek vagyunk legkisebb közösségünk, a család megerősítésében: a baráti, rokoni gondoskodás hagyományát – többek között – Komatál Programunkkal népszerűsítjük.

Szín Közösségi Művelődés folyóiratunk nemcsak nevében őrzi a közösségeket – azok eredményei, sikerei, adaptálható és példaadó fejlesztései évente több alkalommal követhetőek a lapban.

Az ország 19 megyéjében több száz munkatársunk és önkéntesünk dolgozik azon, hogy a közösségi együttlét, a kulturális élmények elérhetővé váljanak az ország legkisebb településén is.

Támogassa a Nemzeti Művelődési Intézet közösségépítő tevékenységét adója 1 százalékával, hogy még több település érezhesse a közösség megtartó erejét!

Az SZJA 1% felajánlásokból befolyt összeget a Nemzeti Művelődési Intézet az 5000 fő alatti települések közösségi kezdeményezéseinek támogatására fordítja az átlátható feladatfinanszírozási rendszerén keresztül.

Százhoz az egy…  Mi 100%-ban a helyi közösségekért dolgozunk, online is.

Öntől idén is csak 1 százalékot kérünk!

Nevünk: Nemzeti Művelődési Intézet NKKft.

Adószámunk: 25542921-2-03

Köszönjük szépen!

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg.