A Nemzeti Művelődési Intézet 2021. április 27-én online konferenciát szervez „Cselekvő közösségek – aktív közösségi szerepvállalás” EFOP-1.3.1-15-2016-00001 projekt fenntartása keretében.

A projekt célja a folyamatos szakmai-módszertani támogatás biztosítása a bevont települések számára, a társadalmi aktivitás növelése, valamint az együttműködés kultúrájának magasabb szintre emelése.

A konferencia során a projektben, valamint a közösségépítésben és generálásban aktív és elismert személyek osztják meg tapasztalataikat és szakmai ismereteiket. Előadást tart Nagy Magdolna a Szabadtéri Néprajzi Múzeum Múzeumi Oktatási és Módszertani Központ igazgatója, Fehér Miklós az Országos Széchényi Könyvtár Könyvtári Intézet igazgatója, Dr. Juhász Erika a Nemzeti Művelődési Intézet szakmafejlesztési igazgatója, Pető Lilla a Nemzeti Művelődési Intézet Hálózati központvezetője, valamint Schmelcz Géza Imréné, a Kemence Egyesület elnöke és Fodor Tamás a Cselekvő közösségek projekt szakmai vezetője.

A részletes programterv megtekintéséért kattintson ide.

A konferencia a Microsoft Teams felületén keresztül lesz követhető, melyre várunk minden érdeklődőt és a témában érintettet.

A rendezvény 2021. április 27-én 10:00 órakor válik elérhetővé, kattintson ide az értekezlethez való csatlakozáshoz.

A programmal kapcsolatban információ kérhető a farkas.rebeka@nmi.hu e-mail címen.

 

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg.