Megrendelhető kiadványok

Útmutató a közművelődési szakterület megújult jogszabályi környezetének alkalmazásához

Hiánypótló ismeretanyagot összegző kötet jelent meg a Nemzeti Művelődési Intézet gondozásában. Az „Útmutató a közművelődési szakterület megújult jogszabályi környezetének alkalmazásához” című kiadvány elsődleges célja, hogy közérthető kalauzként szolgáljon a települések és a közművelődési alapszolgáltatást végző szervezetek, intézmények vezetőinek a jogszabályok alkalmazásához, másrészről pedig bemutatja a törvénykezést vezérlő, a mindenkori közösségek szerepét újraértelmező szemléletbeli fordulatot is.

A kötet nemcsak sorba veszi a közművelődést érintő jogszabály-módosításokat, hanem a konkrét feladatokhoz mintadokumentumokat, sablonokat is nyújt. Hasznos sorvezetőt ad a kiadvány többek között a helyi közművelődési megállapodás elkészítéséhez, a magasabb vezetői beosztás ellátására kiírt pályázati kiíráshoz, az éves szolgáltatási terv összeállításához, a képzési és beiskolázási terv elkészítéséhez, vagy a költségvetési szerv alapító okiratának és SZMSZ-ének elkészítéséhez is.

A kiadvány tartalmát fogalomtár, valamint a területet érintő legfontosabb jogszabályok gyűjteménye teszi teljessé.

Kiadó:Nemzeti Művelődési Intézet

Oldalak száma: 248

Borító: puhatáblás, ragasztott
ISBN 978-963-651-508-9
Kiadás éve: 2018

Ár: 2800 Ft+ szállítási költség

Az Útmutató korlátozott számban megrendelhető, illetve megvásárolható a Nemzeti Művelődési Intézettől az alábbi megrendelő segítségével.

Megrendelőlap

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg.