Aktualitások a közművelődésben – szakmai nap Kisbéren

Megyei irodák / Nemzeti Művelődési Intézet Komárom-Esztergom Megyei Igazgatóság

A Nemzeti Művelődési Intézet Komárom-Esztergom Megyei Igazgatósága 2019. március 26-án 10.00 órától közművelődési szakmai napot tart Kisbéren a Wass Albert Művelődési Központ és Városi Könyvtárban (2870 Kisbér, Városház tér 1.).

A szakmai nap délelőtti szekciójában szó lesz a Nemzeti Művelődési Intézet szolgáltatásairól, szakterületi aktualitásokról, a minőségbiztosítás szemléletéről. A találkozón közművelődési szakemberek előadásában ismerhetnek meg jó gyakorlatokat és szakmai lehetőségeket az érdeklődők.

Délután a Nemzeti Művelődési Intézet Komárom-Esztergom Megyei Igazgatóságának két munkatársa tart szakmai műhelyt a délelőtt elhangzottak alapján. A program zárásaként a résztvevők bejárják a helyi közművelődési intézményt.

A szervezők várják az előzetesen megfogalmazott, e-mailen eljuttatott kérdéseket, felvetéseket a szakmai nap témáival kapcsolatban.

A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Kérjük, hogy részvételi szándékát a palmai.eva@nmi.hu e-mail címen jelezze 2019. március 21. (csütörtök) 16.00 óráig.

Meghívó

Jáger Dávid Tamás

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg.