Az első sikeres modulzáró vizsga Győr-Moson-Sopron megyében, Mosonmagyaróváron

Megyei irodák / Nemzeti Művelődési Intézet Győr-Moson-Sopron Megyei Igazgatóság

2020. évben Győr-Moson-Sopron megyében, Mosonmagyaróváron indult az első közművelődési és közönségkapcsolati szakember OKJ-s képzés. A 900 órás képzés 2021. július 05-06-án sikeres vizsgával zárult.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Igazgatóság részéről Tóthné Boda Éva megyei igazgató képviselte az intézetet vizsgabizottsági tagként, Zsolnay Janka igazgató-helyettes gyakorlati felügyelő tanárként segítette a vizsga zökkenőmentes lebonyolítását.

Első napon a megnyitót és a vizsgabizottság bemutatását követően tételhúzással kezdődött a nap, melyre szakmailag felkészülten érkeztek a hallgatók.

 

A tételhúzás előtt állók vidáman készültek a megmérettetésre.

A második napon a hallgatók az elsajátított elméleti tudásuk gyakorlati részét mutathatták be.

A sikeres vizsgát követően minden hallgató megtekinthette a bizonyítványát, “átvehette”, de a végleges átadás az aláírások után ünnepélyes keretek között történik meg a Győr-Moson-Sopron Megyei Igazgatóság irodájában.

A vizsganapokon a közművelődési szakemberek, leendő kollégák értékasztallal készültek a vizsgabizottságnak, bemutatták értékeiket, településük kincseit.

A bizonyítványok átadását követően Igazgatóságunk apró meglepetéssel – egy-egy gyönyörű idézettel – készült a a már sikeres vizsgát tevő kollégáknak.

Mindenkinek jó munkát kívánunk!

Zsolnay Janka

 

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg.