Bizonyítványt szereztek a közművelődési szakirány hallgatói Veszprémben

Megyei irodák / Nemzeti Művelődési Intézet Veszprém Megyei Igazgatóság

2019. május 10-én az Agóra Veszprém Kulturális Központban ünnepélyes keretek között vehették át bizonyítványaikat a középfokú végzettséget adó Közművelődési és közönségkapcsolati szakember (közművelődési szakmairány) képzés résztvevői.

Dr. Baloghné Uracs Marianna, a Nemzeti Művelődési Intézet Veszprém Megyei Igazgatóságának vezetője és Neveda Amália az Agóra Veszprém Kulturális Központ igazgatója

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma (EMMI) által támogatott Közművelődési és közönségkapcsolati szakember (közművelődési szakmairány) OKJ-s képzés 2018. július 5-én indult Veszprémben. A 460 kontaktóra helyszínét az Agóra Veszprém Kulturális Központ biztosította, ugyanitt tartották a szakmai vizsgákat is 2019. április 11–12-én.

A bizonyítványátadás ünnepélyes pillanata

A 28 diákot tanulmányaikban a Nemzeti Művelődési Intézet által felkért, kiemelt szakmai tapasztalattal bíró oktatók segítették, akik az elméleti tananyagot számos gyakorlati példával is alátámasztották. A képzést minden résztvevő kiváló eredménnyel zárta. A végzősök bizonyítványait Dr. Baloghné Uracs Marianna igazgató, a Nemzeti Művelődési Intézet Veszprém Megyei Igazgatóságának vezetője adta át. A bizonyítványátadó ünnepélyen Neveda Amália, az Agóra Veszprém Kulturális Központ igazgatója is tiszteletét tette.

A képzésben résztvevő csapat az Agóra Veszprém Kulturális Központ előtt

Rédli Dávid

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg.