Csongrád megyében ősszel is folytatódik a Forrásteremtés módszerei műhelyfoglalkozás-sorozat

Megyei irodák / Nemzeti Művelődési Intézet Csongrád-Csanád Megyei Igazgatósága

A Forrásteremtés módszerei műhelyfoglalkozás-sorozat következő alkalmán a résztvevők a gazdasági-pénzügyi alapismeretek témakörben kapnak hasznosítható ismeretanyagot. A műhelyfoglalkozás a Művelődő közösségek az Alföldön EFOP-3.7.3-16-2017-00149 számú projekt keretében valósul meg.

A műhelyfoglalkozás első részében Dr. Keczer Gabriella egyetemi docens (Szegedi Tudományegyetem Juhász Gyula Pedagógusképző Kar Felnőttképzési Intézet), a mindennapi életben szükséges ismereteket fogja a résztvevők elé tárni. Későbbiekben a pályázatokkal kapcsolatos tudnivalókról a műhelyfoglalkozást Szabó Ferenc adjunktus (Szegedi Tudományegyetem Mérnök Kar) vezeti.

Októberben a műhelyfoglalkozás-sorozat a forrásteremtés és pályázatírás témakörrel folytatódik, ezt követően a résztvevők betekintést nyerhetnek a protokoll, kommunikáció és marketing témakörökbe az év további részében.

Időpont: 2018. szeptember 11. (kedd) 9.00 óra
Helyszín: Új Nemzedék Központ (6722 Szeged, Mikszáth Kálmán u. 20.)

A részvétel a képzésen ingyenes, csatlakozásra továbbra is van lehetőség! A vidéki résztvevőknek útiköltség-térítés lehetséges (távolsági tömegközlekedés esetén).

Jelentkezés és bővebb információ a program koordinátorától kérhető:
Gál Boglárka, gal.boglarka@nminkft.hu +36 20 414 6186

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg.