Csongrád megyében tovább folyik a kommunikáció és protokoll ismeretek elsajátítása

Megyei irodák / Nemzeti Művelődési Intézet Csongrád Megyei Igazgatósága

A Nemzeti Művelődési Intézet Csongrád Megyei Igazgatósága az EFOP-3.7.3-16-2017-00149 számú Művelődő közösségek az Alföldön projekt keretében Kommunikáció és protokoll gyakorlata képzést tart a megyében.

A 2019. szeptember 05-én elindult képzésen Dr. Kenyeres Attila, a Debreceni Egyetem Nevelés- és  Művelődési Intézetének tanársegédje a kommunikáció elméleti alapjait mutatta be a résztvevőknek. A heti egyszer megtartott képzéseken a résztvevők elsajátíthatták a hatékony prezentációs technikákat Gégény Jánostól, a Nemzeti Művelődési Intézet Kutatási Központjában dolgozó kutató- fejlesztő kollégától. Az elektronikus média és a közösségi oldalak “titkait”  Pető Lilla, a Nemzeti Művelődési Intézet Pest Megyei Igazgatóságának közművelődési referense  mutatta be.

Az e heti képzésen R. Simor Katalin, a Nemzeti Művelődési Intézet Hajdú-Bihar Megyei Igazgatóságának közművelődési referense  tartott érdekfeszítő előadást a települések kommunikációs hálózatáról.

A képzésben résztvevők még négy előadást hallgathatnak meg és utána az itt megszerzett tudásukról számot adhatnak a vizsgabizottság előtt.

       

Paraginé Monostori Anikó

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg.