Elszabták – mégis jól sikerült

Megyei irodák / Nemzeti Művelődési Intézet Csongrád Megyei Igazgatósága

Az „Elszabtuk, hát elszabtuk” című színdarabot dolgozták fel és mutatták be a Mesélő pajták drámatábor résztvevői április 12-én, a tábor zárónapján, Makón.

Az NMI Művelődési Intézet Nonprofit Közhasznú Kft. Csongrád Megyei Igazgatósága által szervezett öt napos táborban Szilágyi Annamária és Gömöri Krisztián színészek vezetésével dolgozták fel az amatőr színjátszó csoportvezetők a rövid darabot, amelyet Makó csodás művelődési intézményében, a Makovecz Imre által tervezett Hagymaházban adtak elő.

A rendhagyó bemutató közönsége vastapssal fogadta az előadást, amely hűen tükrözte az eltöltött héten kialakult baráti hangulatot, ugyanakkor komoly szakmai koncentrációt. A csoportvezetők az előadás utáni zárszóban kiemelték a résztvevők szakmai odaadását, minőségi munkáját.

A tábor zárásakor a résztvevők megállapodtak, hogy a héten során kialakult szakmai kapcsolatokat további projektek keretében fogják erősíteni, amelyben az NMI Művelődési Intézet Csongrád Megyei Igazgatósága partnerséget vállal.

A tábor a “Művelődő közösségek az Alföldön” EFOP-3.7.3-16-2017-00149 azonosító számú projekt keretében valósult meg.

Kovács Szilvia

 

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg.