Évindító szakmai műhely Pest megyében

Megyei irodák / Nemzeti Művelődési Intézet Pest Megyei Igazgatóság

A Nemzeti Művelődési Intézet Pest Megyei Irodája 2018-ban indította el szakmai műhely sorozatát. A tavalyi év során nyolc alkalommal találkozhattak a megye közművelődési szakemberei, ahol a szakma aktuális kérdéseiről esett szó. Időpont: 2019. február 5. 10.00 óra. Helyszín: Apáczai Csere János Művelődési Ház és Könyvtár (2083 Solymár, Templom tér 25.).

Ebben az évben is ugyanezen elvek mentén a Nemzeti Művelődési Intézet Pest megyei évindító szakmai műhelyt hirdet a Közművelődési statisztika változásai és az Aktív időskorral az ageizmus ellen témákban.

A szakmai műhely megszólítja a megyei intézményrendszerben dolgozó szakembereket, az önkormányzatok munkatársait, valamint mindazon civil szervezeteket, akik valamilyen formában közösségekkel, közművelődéssel foglalkoznak, így a közművelődési statisztikai adatszolgáltatás alanyait is. Egy rövid áttekintő tájékoztatás után minden részt vevő szervezetnél felmerülő speciális nehézségek kerülnek a fókuszba.

Természetesen a műhelyen más aktuális szakmai kérdések is előkerülnek így Aktív időskorral az ageizmus ellen témában tart előadást a Nemzeti Művelődési Intézet Pest Megyei Irodájának módszertani referense Czipperer Zsófia.

Időpont: 2019. február 5. (kedd), 10.00 óra
Helyszín: Apáczai Csere János Művelődési Ház és Könyvtár

Jelentkezési lap

Jelentkezési határidő: 2019. február 1. (péntek)

A szakmai műhelyen való részvétel térítésmentes, de regisztrációhoz kötött! Jelentkezés és bővebb információ a program koordinátorától kérhető: Pető Lilla módszertani referens, peto.lilla@nmi.hu, +36 20 296-2630.

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg.