Fejér megye Visegrádon

Megyei irodák / Nemzeti Művelődési Intézet Fejér Megyei Igazgatóság

A Nemzeti Művelődési Intézet Fejér Megyei Igazgatóságának munkatársai 2019. június 18–19-ei napját Visegrádon tölthették a Hotel Honti wellness szállóban, a jutalomutazást a Vándordíj 2019-es cím elnyeréséért kapták.

Az első alkalommal meghirdetett közösségépítő projektversenyen a Nemzeti Művelődési Intézet Fejér Megyei Igazgatósága kapta meg a Vándordíjat, amelyet 2019. május 15-én, Lakiteleken Závogyán Magdolna ügyvezető asszony adott át Máhr Zoltán megyei igazgatónak. A díjazott pályázat egy közösségi oldalon keresztül megvalósuló a múltat a jelennel összekötő közösség építő fénykép- és emlékgyűjtő kezdeményezésre alapul. A kirándulás első napján Vérteskozmán, Majkon, Pilismarót-Szobon, Zebegényben, Nagymaroson, Visegrádon, a második napon Tahitótfalun, Szentendrén, Zsámbékon jártak a nyertesek. Az épített örökségek megtekintése, komppal átkelés a Dunán, a Dunakanyar látványa, a wellness és az alpesi bobozás Visegrádon mind óriási élményt jelentett a csapat számára.

Az igazgatóság munkatársai számára a kirándulás csapatépítésre is alkalmas volt, örömmel vették, hogy az irodán kívül kötetlenül együtt tölthetik az időt. Ezáltal még személyesebbé téve a kapcsolatukat. A Fejér megyei igazgatóság munkatársai külön köszönetet mondanak a nemes versengésért a többi megyei igazgatóságnak, és természetesen köszönik a kikapcsolódást a Művelődési Intézet vezetőinek is, valamint lelkesen várják a következő pályázati lehetőséget.

Kós Katalin

 

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg.