Felhívás – Forrásteremtés módszerei műhelyfoglalkozás indul Szigetváron

Megyei irodák / Nemzeti Művelődési Intézet Baranya Megyei Igazgatóság

A Nemzeti Művelődési Intézet a „Művelődő közösségek Nyugat-Magyarországon” elnevezésű, EFOP-3.7.3-16-2017-00150 azonosító számú projektjének keretein belül műhelyfoglalkozást indít Szigetváron.

A 12 alkalommal, havi rendszerességgel, alkalmanként 4 óra időtartamban megvalósuló műhelyfoglalkozás célja a kistelepülésen élő, közösségi művelődéssel foglalkozó szakemberek képzése. A nagyobb településeken lehetőség van pályázatíró, marketingcég bevonására egy-egy feladat végrehajtásában, viszont a kistelepüléseken ezeket a feladatokat a közművelődési szakember egy személyben kénytelen ellátni a települések erőforrás hiánya (pénzügyi, humán) miatt. A témakörök körbejárásával olyan kompetenciákat sajátíthatnak el a résztvevők, amelyek alkalmassá teszik őket a hatékony és komplex feladatellátásra.

A foglalkozás témája: kommunikáció és marketing, protokoll, gazdasági-pénzügyi alapismeretek, forrásteremtés és pályázatírás, projektmenedzsment.

Olyan kistelepüléseken élők, valamint hátrányos helyzetű, érettségi vizsgával nem rendelkezők jelentkezését várják, akik betöltötték 18. életévüket és jelenleg köznevelésben nem vesznek részt.

A foglalkozások helyszíne: Szigetvári Vigadó (7900 Szigetvár József Attila u. 9.)

A foglalkozások megvalósításában közreműködő szakmai partnerek: Szigetvári Kultúr- és Zöld Zóna Egyesület és a Nevelők Háza Egyesület 

A műhelyfoglalkozás következő alkalma: 2019. november 11.

A műhelyfoglalkozás indulásáról és a jelentkezés módjáról bővebb felvilágosítás kérhető: a baranya@nmi.hu e-mail címen, vagy telefonon a +36 1 611-7433 számon.

Kérjük, hogy részvételi szándékát legkésőbb november 8-ig jelezze Nemes Krisztina munkatársunk számára.
A műhelyfoglalkozáson való részvétel térítésmentes, a résztvevőknek útiköltség-térítést biztosítanak.

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg.