Forrásteremtés módszerei műhelyfoglalkozás-sorozat Szegeden

Megyei irodák / Nemzeti Művelődési Intézet Csongrád Megyei Igazgatósága

Az NMI Művelődési Intézet Csongrád Megyei Irodája Forrásteremtés módszerei címmel műhelyfoglalkozást indít. A 12 részből álló foglalkozássorozat havi egy alkalommal, 4 órában zajlik.

A foglalkozások célja, hogy a mindennapokban használható ismeretanyagot adjon át a közösségi művelődés területén dolgozó szakemberek számára. A résztvevők öt témakörön keresztül – projektmenedzsment, gazdasági-pénzügyi alapismeretek, forrásteremtés és pályázatírás, protokoll, kommunikáció és marketing – ismerkednek meg a forrásteremtés módszereivel az alapoktól, egészen a gyakorlati alkalmazásig.

Az ismeretanyag sikeres elsajátítása érdekében a résztvevők több alkalommal látóúton vesznek részt, hogy tapasztalati úton, a gyakorlatban is megismerhessék a módszerek alkalmazásának lehetőségeit. A foglalkozásokat a témában érintett, szakmai tudással és gyakorlattal rendelkező szakemberek vezetik.

Az első műhelymunka 2018. június 26-án, kedden, 9.00 órakor lesz az Új Nemzedék Központban (6722, Szeged, Mikszáth Kálmán utca 20). A foglalkozást Tóth Ágnes pályázati tanácsadó és Torma Tibor, a JATE Klub vezetője, a Wemsical Ifjúsági és Kulturális Egyesület elnöke vezeti.

A képzés egy éven keresztül tart, a részvétel ingyenes. A vidéki résztvevőknek útiköltség-térítés lehetséges (távolsági tömegközlekedés esetén).

Jelentkezési határidő: 2018. június 22. péntek 13 óra

Jelentkezés és bővebb információ a program koordinátoraitól kérhető:
Kovács Szilvia, kovacs.szilvia@nminkft.hu, +36 20 283 0424
Gál Boglárka, gal.boglarka@nminkft.hu +36 20 414 6186

Az egy éven át tartó program a Művelődő Közösségek az Alföldön EFOP-3-7-3-16-2017-00149 számú projekt keretében valósul meg.

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg.