Kapcsolódási pontok – Közművelődési Szakmai Nap Somogyban

Megyei irodák / Nemzeti Művelődési Intézet Somogy Megyei Igazgatóság

A Nemzeti Művelődési Intézet Somogy Megyei Irodája ebben az évben második alkalommal hívja közös gondolkodásra a közművelődés területén dolgozó kollégákat. Önkormányzatok, kulturális, közművelődési intézmények munkatársai, közösségi tevékenységet folytató megyei civil szervezetek képviselői jelentkeztek a 2018. november 5-én megrendezésre kerülő „Kapcsolódási pontok” elnevezésű szakmai napra. Helyszín: Siófok, Kálmán Imre Kulturális Központ. 

A programnak hagyománya van a megyében. Egyaránt igénylik a szakterületen dolgozó munkatársak és a közművelődésben aktívan tevékenykedő szervezetek is. Minden alkalommal más-más közművelődési intézményben találkoznak az érdeklődők, és osztják meg egymással tapasztalataikat, informálódnak a szakterület aktuális feladatairól. Novemberben a Minősített Közművelődési Intézmény Cím birtokos siófoki Kulturális Központ a „házigazda”, mely a megyében egyedüli intézményként rendelkezik a Közművelődési Minőségi Díjjal is.

A program résztvevőit intézményi séta, szakmai előadások, jó gyakorlat bemutatása várja. A műhelymunka során több témában számít aktivitásukra a szervező Nemzeti Művelődési Intézet Somogy Megyei Irodája.

Részletes program

Radics Natália

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg.