Kávészünet Konferencia

Megyei irodák / Nemzeti Művelődési Intézet Veszprém Megyei Igazgatóság

A Nemzeti Művelődési Intézet Veszprém Megyei Igazgatósága Badacsonytomaj Város Önkormányzat Kulturális Intézményével közösen 2019. április 16-án 9.30 órától Kávészünet Konferenciát címen szakmai rendezvényt tart.

A sorozatot a kollégák igénye alapján még 2018-ban indította el az Igazgatóság Balatonfüreden azzal a szándékkal, hogy a szakmai kérdéseket kötetlenül meg tudják beszélni, illetve látóút formájában egymás tevékenységével, intézményeivel is megismerkedhessenek.

A délelőtti programban bemutatkozik Badacsonytomaj Város Önkormányzat Kulturális Intézménye, ezt követően megismerkedhetnek a résztvevők a térség hagyományőrző és értékteremtő rendezvényeivel, többek között az 50 éves Badacsonyi Szürettel.

A konferencia kötetlen beszélgetéssel folytatódik, az előadások által felvetett témákról. Különösen nagy érdeklődésre tarthat számot a kollégák részéről az a kérdéskör, hogy miként is lehet egy nagy múltú rendezvényt frissen tartani, modernizálni, valamint milyen módon tudnak a közösségek együttműködni ennek keretében. A program az Egry József Emlékmúzeum megtekintésével zárul.

A programon a részvétel ingyenes, regisztrálni a mellékelt jelentkezési lap kitöltésével lehet. További információ: Rédli Dávid módszertani referens, Mobil: 20/366-3641, e-mail: redli.david@nmi.hu

Jelentkezési határidő: 2019. április 12.

Kávészünet konferencia

Jelentkezési lap

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg.