Közösség és média képzés indul Zalában

Megyei irodák / Nemzeti Művelődési Intézet Zala Megyei Igazgatóság

Az NMI Művelődési Intézet Zala Megyei Irodája a Művelődő Közösségek Nyugat-Magyarországon EFOP-3.7.3-16-2017-00150 projekt keretében 12 alkalmas képzést indít Közösség és média címmel. A képzés célcsoportjai a GYES-ről, GYED-ről visszatérők, az álláskeresők és a nyugdíjasok. A cél, hogy a résztvevők elsajátítsák azokat a képességeket, amelyek használatával olyan cikkeket, fotókat, videókat készítenek, melyek a lakosság figyelmét felhívják a települési értékekre.

A képzés indulásáig folyamatosan várjuk a jelentkezéseket Süliné Elekes Évánál (+36 20/436-0031, elekes.eva@nminkft.hu). Az első alkalomra 2018. június 25-én, hétfőn 14.00 órakor az NMI Művelődési Intézet Zala Megyei Irodájában (8900 Zalaegerszeg, Köztársaság útja 1.) kerül sor. A tanfolyam anyagát Treszler Vera, a Nyugat-Balaton Média Online főszerkesztőjének segítségével ismerhetik meg a résztvevők.

Ha szeretné elsajátítani a média alapvető tartalmi, formai szabályait, a településén vagy környezetében lévő értékeket mások számára is megmutatni, blogot írni, helyi és országos médiába írásokat, képeket, videókat küldeni, a digitális kompetenciáit fejleszteni, de úgy érzi, segítségre van szüksége, vagy még van hová fejlődnie és jelenleg kismama vagy nyugdíjas, akkor szeretettel várjuk június 25-én az NMI Művelődési Intézet Zala Megyei Irodájába.

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg.