Látóút „sokszemközt” – Komárom-Esztergom megyében

Megyei irodák / Nemzeti Művelődési Intézet Komárom-Esztergom Megyei Igazgatóság

 

A Nemzeti Művelődési Intézet Komárom-Esztergom Megyei Igazgatósága 2019. június 17-én látóutat tart Dunaszentmiklóson és Neszmélyen.

A program előzményeként a Nemzeti Művelődési Intézet Komárom-Esztergom Megyei Igazgatósága Műhelybeszélgetések „sokszemközt” címmel kulturális gazdaságfejlesztés témakörében szervezett műhelybeszélgetést Kesztölcön 2019. április 30-án.

A projekt célja diskurzus indítása széles körben a közművelődési szakemberek és helyi vállalkozók között a kulturális alapú gazdaságfejlesztésről, mint közművelődési alapszolgáltatásról, valamint a kulturális alapú gazdaságfejlesztés megyei jó gyakorlatainak megismerése.

A nap során jó gyakorlatok bemutatására a kulturális alapú gazdaságfejlesztésben példaértékű vállalkozók, szervezetek megismerésére kapnak lehetőséget a megye közművelődési szakemberei.

A szervezők várják az előzetesen megfogalmazott, e-mailen eljuttatott kérdéseket, felvetéseket a látóút témájával kapcsolatban.

A programon a részvétel ingyenes, viszont regisztrációhoz kötött. Részvételi szándékát kérjük, Kutenics Kinga Katalin módszertani referens részére az alábbi e-mail címen 2019. június 13. csütörtökig jelezni szíveskedjen: kutenics.kinga@nmi.hu

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg.