Megyei Közművelődési Szakmai Nap Székesfehérváron

Megyei irodák / Nemzeti Művelődési Intézet Fejér Megyei Igazgatóság

A Nemzeti Művelődési Intézet Fejér Megyei Igazgatósága Megyei Közművelődési Szakmai Napot szervez, 2019. május 22-én 10.00 órától Székesfehérváron a Szabadművelődés Házában.

Az idén tavasszal lezajlott járási szakmai műhelyprogramok zárásaként a Nemzeti Művelődési Intézet Fejér Megyei Igazgatóságának munkatársai 2019. május 22-én 10.00 órától közművelődési szakmai napra várják a szakembereket a székesfehérvári Szabadművelődés Házába.

A szakmai nap kiemelt témája a GDPR rendelet alkalmazása a közösségi művelődésben. A rendeletet, valamint az ezzel kapcsolatban felmerülő kérdéseket Varga-Tácsi Hajnalka, Székesfehérvár Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala, Ellenőrzési Iroda vezetője ismerteti. Ezt követően a Meseidő program bemutatása, mint jó gyakorlat című előadást Sallai Mihály, a zámolyi Rege Egyesület elnöke tartja. Végül a nap zárásaként Forrásteremtés a közösségi művelődésben címmel Kós Katalin a Nemzeti Művelődési Intézet Fejér Megyei Igazgatóságának módszertani referense tart előadást.

A rendezvényre elsősorban a polgármestereket, jegyzőket és a közművelődési szakembereket várják a szervezők. A szakmai napon való részvétel térítésmentes, regisztrálni 2019. május 20. 16.00 óráig lehet az alábbi e-mail címeken:

Ambrus Lívia: ambrus.livia@nmi.hu
Borsosné Ispán Erika: ispan.erika@nmi.hu
Kós Katalin: kos.katalin@nmi.hu
Máhr Zoltán: mahr.zoltan@nmi.hu

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg.