Műhelybeszélgetések „sokszemközt” Kesztölcön

Megyei irodák / Nemzeti Művelődési Intézet Komárom-Esztergom Megyei Igazgatóság

A Nemzeti Művelődési Intézet Komárom-Esztergom Megyei Igazgatósága 2019. április 29-én szakmai műhelynapot tart Kesztölcön a Közművelődési Közösségi Színtérben (2517 Kesztölc, Iskola utca 64.) 10:00–14:00 óra között.

A találkozó témája a kulturális alapú gazdaságfejlesztés mint közművelődési alapszolgáltatás. A felvezető előadást követően Kesztölc Község alpolgármesterétől hallhatnak az érdeklődők jó gyakorlatokat a település helyi értékeire építő kulturális gazdaságfejlesztési folyamatokról.

Ezt követően a Nemzeti Művelődési Intézet Komárom-Esztergom Megyei Igazgatóságának munkatársai vezetnek kerekasztal-beszélgetést az első részben elhangzottak alapján Kulturális alapú gazdaságfejlesztés – erőforrások és alkalmazási területek címmel. A program zárásaként a résztvevők Kesztölcön tehetnek egy közös sétát.

A szervezők várják az előzetesen megfogalmazott, e-mailen eljuttatott kérdéseket, felvetéseket a szakmai nap témájával kapcsolatban.

A programon a részvétel ingyenes, viszont regisztrációhoz kötött. Részvételi szándékát Hornyák-Pálmai Éva megyei igazgató részére a palmai.eva@nmi.hu e-mail címen 2019. április 26. péntekig jelezni szíveskedjen.

Meghívó

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg.