Műhelybeszélgetések „sokszemközt”

Megyei irodák / Nemzeti Művelődési Intézet Komárom-Esztergom Megyei Igazgatóság

Az NMI Művelődési Intézet Komárom-Esztergom Megyei Irodája – együttműködésben az Új Nemzedék Nonprofit Kft. Tatabányai Közösségi Terével és az Oroszlányi Közösségi Színtér és Könyvtárral – szakmai napot szervez 2018. április 3-án az Oroszlányi Közösségi Színtér és Könyvtárban. A programra várják az önkormányzatok képviselőit, a megye közművelődési szakembereit, valamint civil szervezetek képviselőit.

A rendezvény keretében a résztvevők a közösségi művelődést érintő aktuális információkról értesülhetnek, meghallgathatják az Új Nemzedék Nonprofit Kft. Tatabányai Közösségi Terének előadását és Hegyi Mónika, a HEMO Musical Stúdió vezetőjének bemutatkozását, a tehetséggondozás- és fejlesztés feltételeiről szóló kerekasztal-beszélgetésen vehetnek részt, valamint megismerkedhetnek az Oroszlányi Közösségi Színtér és Könyvtár jó gyakorlataival.

A részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Kérjük, hogy részvételi szándékát az alábbi jelentkezési lapon jelezze 2018. március 28., szerdáig:

REGISZTRÁCIÓ

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg.