Sikeres modulzáró vizsga Székesfehérváron

Megyei irodák / Nemzeti Művelődési Intézet Fejér Megyei Igazgatóság

A Nemzeti Művelődési Intézet szervezésében 2020. február 6-án lezajlott a Közművelődési és közönségkapcsolati OKJ-s képzés 2. modulzáró vizsgája Székesfehérváron.

A nap első felében Terbe Rezső a Nemzeti Művelődési Intézet Kommunikációs Igazgatóságának kommunikációs referense  a Közönségkapcsolatok kialakításának és fenntartásának alapjairól tartott előadást. A közönség típusai, célcsoportok, a különböző célcsoportok elérési csatornái, fiatalok bevonása, web3 eszközök, igényfelmérő kérdőív készítése; elégedettségmérő kérdőív készítése; a közönséggel való kapcsolattartás formái szerepeltek az előadásában. A nap második felében Máhr Zoltán megyei igazgató vezetésével sikeresen lezajlott a 2. modulzáró vizsga.

A Nemzeti Művelődési Intézet Fejér Megyei Igazgatósága által koordinált képzésnek 27 aktív hallgatója van, akik többnyire 5000 fő alatti lakosságszámú településről érkeztek Fejér megyéből, illetve Somogy megyéből.  A képzés 2019. október 8-án indult, az utolsó oktatási napok 2020. április 16-án a 3. modulzáró vizsgával fejeződnek be. Ezután a résztvevők  a záróvizsga felkészülésre fókuszálhatnak.

Kós Katalin
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg.