Statisztikai fogadónapok Szegeden

Megyei irodák / Nemzeti Művelődési Intézet Csongrád Megyei Igazgatósága

Az NMI Művelődési Intézet Csongrád Megyei Irodája a korábbi évek igényeihez alkalmazkodva 2018-ban is megtartja statisztikai szakmai fogadónapjait, amely során a szegedi irodába várják az OSAP 1438-as közművelődési adatszolgáltatással kapcsolatos érdeklődőket.

Az iroda minden felmerülő kérdésben segítséget nyújt, tanácsot ad, legyen szó az online rendszer használatáról, a regisztráció lépéseiről, az adatlap eléréséről, az adatok feltöltésének és rögzítésének módjáról, vagy akár az egyes táblák értelmezéséről. A jelentkezők fél-egy órás váltásban érkeznek, így mindenkivel egyedileg foglalkoznak, személyre szabottan tudnak segíteni az érdeklődőknek.

A statisztikai fogadónapokra személyes időpont kérhető Kovács Szilviától a 20/283-0424 telefonszámon, vagy a kovacs.szilvia@nminkft.hu e-mail címen. A szakmai tanácsadás helyszíne az NMI Művelődési Intézet Csongrád Megyei Irodájának székhelye: Szeged, Mérey u. 6/B. 306. iroda. Természetesen a személyes találkozás mellett telefonon és e-mailen is kérhető segítség az adatszolgáltatással és az online rendszer használatával kapcsolatban.

A kulturális statisztikai adatgyűjtő rendszer a http://kultstat.emmi.gov.hu oldalról érhető el.

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg.