Új munkatársak Fejér megyében

Megyei irodák / Nemzeti Művelődési Intézet Fejér Megyei Igazgatóság

A Nemzeti Művelődési Intézet Fejér Megyei Igazgatósága két új munkatársat köszönthetett soraiban február és március hónapban. Ispán Erika módszertani referensként 2019. március 1-jén kezdte meg a munkát. Domján Klaudia, a Kodolányi János Egyetem Székesfehérvári Campusának másodéves közösségszervező szakos hallgatója 2019. február 18-tól kezdte meg gyakorlati időszakát.

Ispán Erika végzettségét tekintve művelődésszervező, felsőfokú oktatás- és sportszervező menedzser. Előző munkái a közösségi folyamatok, közművelődési programszervezés és sporttevékenységek köré fonódott. Az elmúlt években Gárdony település aktív tagjaként, számos program szervezőjeként folyamatosan közelebb került a közösségépítő programok különböző formáihoz, melyek során számos tapasztalatot szerzett helyi civil szervezetekkel való együttműködésben is. Elkötelezett híve az egészségmegőrző programoknak, lelkes sportember a Tóparti Sport Klub TRX és Aerobic szakosztályvezetője.


A Fejér megyei igazgatóságon kezdte meg gyakorlati időszakát Domján Klaudia, a Kodolányi János Egyetem Székesfehérvári Campusának másodéves közösségszervező szakos hallgatója. A 80 órás gyakorlatát a közösségi művelődés törvényi és jogszabályi környezetének és az igazgatóság aktuális feladatainak megismerésével kezdte. Klaudia azért választotta ezt a szakot, mert alapvetően szeret emberekkel, különösen gyerekekkel, fiatalokkal foglalkozni. Az elmúlt évben részt vett, a székesfehérvári Hetedhét Játékmúzeum önkénteseként, a Hetedhét Játékfesztivál szervezésében és lebonyolításában. A későbbiekben ifjúsági közösségszervező szakirány specifikáción szeretne tovább tanulni.

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg.