Újabb bábműhely várja az érdeklődőket Békéscsabán

Megyei irodák / Nemzeti Művelődési Intézet Békés Megyei Igazgatóság

A Nemzeti Művelődési Intézet Békés Megyei Igazgatósága, a Békéscsabai Napsugár Bábszínház és a Körös-vidék Drámapedagógiájáért Alapítvány együttműködésével a bábművészet iránt nyitott érdeklődők, bábcsoportvezetők, pedagógusok, óvodapedagógusok részére bábos műhelyt szervez.

A találkozás alkalmával Lenkefi Zoltán, a Békéscsabai Napsugár Bábszínház igazgatója köszönti a vendégeket. A bábjáték területén tevékenykedők és a téma iránt érdeklődők Kertész Csaba Zoltántól, az Artisjus Magyar Szerzői Jogvédő Iroda Egyesület régiómenedzserétől kapnak szakmai útmutatást a szerzői művek felhasználásáról. A műhely második felében a bábjáték megtervezésének folyamatán belül a bábmozgatási technikák alkalmazásának lehetőségeivel ismerkedhetnek meg a résztvevők. A gyakorlati jellegű blokk témavezetője Soós Emőke, a Békéscsabai Napsugár Bábszínház bábszínésze lesz.

Időpont: 2019. május 3. (péntek) 14:00 óra
Helyszín: Békéscsabai Napsugár Bábszínház, Ibsen Ház (5600 Békéscsaba, Andrássy út 1-3.)

Jelentkezési határidő: 2019. április 30.

Az előzetes jelentkezéshez kötött rendezvény térítésmentes, melyre a jelentkezéseket Medvegy-Andelic Marija módszertani referens fogadja a medvegy-a.marija@nmi.hu e-mail címen. A jelentkezésnek tartalmazni kell a nevet,  a telefonszámot, az e-mail címet,  valamint a képviselt szervezet vagy közösség nevét.

Medvegy-Andelic Marija

 

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg.