Újra együtt!

Megyei irodák / Nemzeti Művelődési Intézet Veszprém Megyei Igazgatóság

A Közművelődési Foglalkoztatási Képzési Program során elindult felsőfokú és középfokú OKJ-s képzési csoportok tagjai újra jelenléti oktatás keretében folytathatták tanulmányaikat május 17-től.

 

Az online alkalmak után a Veszprém megyében folyó képzések résztvevői nagy örömmel üdvözölték egymást, mindenkinek hiányzott a személyes találkozás lehetősége.

Az oktatási napok mellett műhelymunkák is segítették a II. modulzáró dolgozatra való felkészülést. Ezek során csoportmunkában készítették el egy-egy rendezvény részletes programtervét, brief-jét, szervezési, lebonyolítási és az utómunkálatokhoz kapcsolódó forgatókönyvét.

A résztvevők tájékoztatást kaptak a Nemzeti Művelődési Intézet által szervezett, „Közösségépítő kultúránk” elnevezésű programsorozatáról is, amelynek keretében Lakiteleken és Kápolnásnyéken vehetnek részt ingyenes színházlátogatáson és vezetett intézménybemutató túrákon. A program az ismeretszerzés mellett jó lehetőséget biztosít arra is, hogy a pandémia után a csoportok, családok és közösségek újra közösségi eseményen vehessenek részt.

 

Mihalcsik Márta

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg.