Veszprém Megyei Drámaműhely Pápán

Megyei irodák / Nemzeti Művelődési Intézet Veszprém Megyei Igazgatóság

A Nemzeti Művelődési Intézet Veszprém Megyei Igazgatósága és a Pápai Weöres Sándor Általános Iskola 2019. június 4-én Pápai Drámaműhely címmel szakmai, módszertani napot rendez. A program a Veszprém Megyei Drámaműhely keretében valósul meg, melyre elsősorban óvodapedagógusokat, tanítókat, tanárokat, színjátszócsoport-vezetőket várnak.

A rendezvény középpontjában a drámapedagógia alkalmazási lehetőségei, hatásai, jelentőségei állnak az óvodától a felnőttkorig. Szó lesz arról, hogyan, mennyiben változtak a drámamódszerek a kezdetektől napjainkig, miért fontos a „hogyan” az óvodások „érzékenyítő” drámajátékában.

Megtudhatják a résztvevők, miként használható fel a tudáselsajátítás szolgálatában a drámapedagógia, mint oktatási- nevelési módszer és hogy hogyan állítható egymás szolgálatába a drámapedagógia és a digitalizáció. A témák között szerepel még, hogy milyen személyiségformálási folyamat mehet végbe a drámapedagógia eszközeivel a Z generáció esetében.

A szakmai napnak a Pápai Weöres Sándor Általános Iskola ad otthont (Pápa, Teleki u. 2.). A programon való részvétel ingyenes, de előzetes jelentkezéshez kötött. Jelentkezni május 31-ig lehet.

További információ telefonon a délutáni órákban: Horváthné Árvai Mária, Mobil: 30/2778219

A jelentkezési lap hamarosan elérhető!

Meghívó

 

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg.