Veszprém megyei közművelődési szakmai nap

Megyei irodák / Nemzeti Művelődési Intézet Veszprém Megyei Igazgatóság

A Nemzeti Művelődési Intézet Veszprém Megyei Igazgatósága 2019. április 2-án 10.00 órától közművelődési szakmai napot tart az Agóra Veszprém Kulturális Központban (Veszprém, Táborállás park 1.). A programra való jelentkezési határideje 2019. március 29.

A szakmai nap délelőtti programjában szó lesz a Nemzeti Művelődési Intézet Veszprém Megyei Igazgatóságának aktuális feladatairól, projektjeiről. Ezt követően a résztvevők megismerkedhetnek a Veszprém – Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa projekttel, valamint a Magyar Falu Programmal. A témák között szerepel még a közösségi művelődés szerepe az aktív időskorban, valamint a fiatalok bevonása a közösségi életbe. Az induló új sorozatban, a „Községek – közösségek” keretében elsőként Dudar település mutatkozik be.

Délután szakmai műhelymunkára, beszélgetésekre kerül sor a délelőtt elhangzott előadások alapján. A szakmai nap a műhelymunkák összegzésével zárul.

A programon a részvétel ingyenes, regisztrálni a mellékelt jelentkezési lap kitöltésével lehet. További információ: Rédli Dávid módszertani referens, mobil: 20/366-3641, e-mail: redli.david@nmi.hu

Jelentkezési határidő: 2019. március 29.

Szakmai nap

Jelentkezési lap

 

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg.