Veszprém megyei közművelődési szakmai nap Balatonalmádiban

Megyei irodák / Nemzeti Művelődési Intézet Veszprém Megyei Igazgatóság

2019. október 30-án a Nemzeti Művelődési Intézet Veszprém Megyei Igazgatósága megyei közművelődési szakmai napot szervez Balatonalmádiban, a Pannónia Kulturális Központ és Könyvtárban.

Október 30-án 9:00 órától tartja őszi megyei közművelődési szakmai napját az Nemzeti Művelődési Intézet Veszprém Megyei Igazgatósága. A délelőtt folyamán szó lesz a megyei igazgatóság aktuális feladatairól, projektjeiről. A résztvevők megismerkedhetnek a balatonalmádi Pannónia Kulturális Központ és Könyvtár működésével, a Pannon Egyetemen szeptemberben indított közösségszervezés alapszakkal, valamint bemutatkozik két település: Felsőörs és Kiscsősz. Az előadásokat követő műhelymunkák keretében a szakmai utánpótlás megteremtéséről, az új közösségi kezdeményezések elindításáról, és a meglevő közösségek éltetéséről, fejlesztéséről lesz szó.

A bemutatkozó települések előadásait ajánlják azon kistelepüléseken dolgozó kollégák számára, ahol kihívást jelent a közösségek újbóli megszólítása, valamint működtetése, és szívesen gondolkodnak együtt az előadókkal a témáról. A programon való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a mellékelt jelentkezési lap kitöltésével lehet.

Jelentkezési lap

További információ: Szerdahelyiné Lőrincz Nóra közművelődési referens, mobil: 20/516-02-35, e-mail: lorincz.nora@nmi.hu

Jelentkezési határidő: 2019. október 25.

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg.