Farkas Éva

megyei igazgató
Telefonszám: +36 20 417/6676
E-mail cím: farkas.eva@nmi.hu

Megyei iroda:
Nemzeti Művelődési Intézet Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Igazgatóság

Végzettség:
1998-ban végzett az Eszterházy Károly Tanárképző Főiskola, művelődésszervező szakán film- és videókultúra szakirányon. 2017 szeptemberében kezdte el tanulmányait az egri Eszterházy Károly Egyetemen Kulturális Örökség Tanulmányok (MA) szak levelező tagozaton. Minőségfejlesztő szakember.

Szakmai tapasztalat:
1998-ban művelődésszervezőként kezdett dolgozni Karcagon a Déryné Művelődési és Ifjúsági Központban. 2000 és 2005 között a kisújszállási Művelődési és Ifjúsági Központ művelődésszervezője, emellett a Tourinform Iroda vezetője. 2008 és 2014 között Szolnokon a Szandaszőlősi Művelődési Ház művelődésszervezője és megbízott vezetője. 2014. augusztus 1-től az akkor átadásra kerülő szolnoki Aba-Novák Agóra Kulturális Központ módszertani referense. Feladatai közé tartozott többek között a minőségirányítás bevezetése, majd a sikeres pályázat kivitelezése, módszertani feladatok ellátása, térségi feladatok ellátása és az együttműködések támogatása, pályázatok írása és rendezvények szervezése.

Jelenlegi munkaterület és feladatok:
2018 januárjától dolgozik a Nemzeti Művelődési Intézet Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Igazgatóságánál, módszertani referens munkakörben, igazgatói megbízással. Feladatai közé tartozik a települési szintű módszertani- és szakmai feladatok elvégzése, módszertani tanácsadás és az igazgatóság működésének koordinálása.

 

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg.