Hacsavecz Éva

közművelődési referens
Telefonszám: +36 20/282-8436
E-mail cím: hacsavecz.eva@nmi.hu

Megyei iroda:
Nemzeti Művelődési Intézet Heves Megyei Igazgatóság

Végzettség:

2004-ben végzett fényképészként a Budapesti Szolgáltató és Kézművesipari Szakképző Iskolában. 2017 óta az egri Eszterházy Károly Egyetem hallgatója, kulturális közösségszervező tanulmányai folyamatban vannak.

Szakmai tapasztalat:

Saját településén 6 éven keresztül vezette a helyben működő baba-mama klubot. Több évig tagja volt a helyi turisztikai és kulturális egyesületnek. A Nemzeti Művelődési Intézettel 2016-ban kulturális közfoglalkoztatottként került kapcsolatba, mint közösségi koordinátor. Tagja volt a Tessedik Sámuel Kollégiumnak. 2018-ban a gyöngyösi Mátra Művelődési Központban dolgozott, mint rendezvényszervező. Jelenleg saját településén a nyugdíjas klubot segíti, valamint egy gyermek bábcsoportot vezet.

Jelenlegi munkaterület és feladatok:

2018 szeptemberétől a Nemzeti Művelődési Intézet Heves Megyei Igazgatóságának közművelődési referense.  Munkája során segíti az amatőr alkotó- és előadóművészeti csoportok életre hívását, azok működését támogatja. Feladatai közé tartozik továbbá a szakmai hálózatosodás erősödésének elősegítése, a települési szintű módszertani és szakmai tanácsadás, a helyi értéktárak támogatása.

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg.