Kémeri Judit

módszertani referens
Telefonszám: 0620/296-2140
E-mail cím: kemeri.judit@nmi.hu

Megyei iroda:
Nemzeti Művelődési Intézet Nógrád Megyei Igazgatóság

Végzettség: 1999-ben végzett a Janus Pannonius Tudományegyetem főiskolai karán Pécsett művelődésszervezőként, majd 2002-ben a Debreceni Egyetem Bölcsészettudományi Karán művelődési és felnőttképzési menedzser egyetemi diplomát szerzett. Folyamatosan képezte magát 2007-ben a közösségfejlesztő Civil kollégium Alapítvány keretein belül közösségfejlesztő képesítést szerzett, majd a Gazdasági, vezetési és államháztartási ismeretek közművelődési intézményvezetőknek szakmai továbbképzésen is részt vett.

Szakmai tapasztalat: 2005-től az etesi Közösségi Ház és Könyvtár vezetőjeként dolgozott 13 évig. Az itt töltött időszakban feladatai közé tartozott intézményvezetőként többek között a kulturális programok szervezése, lebonyolítása, pályázatírás, projektek lebonyolítása, rendezvényszervezés és a könyvtár működtetése. Ismeretterjesztő programok, kézműves játszóházak, foglalkozások és táborok megvalósítása, informatikai és nyelvi oktatások szervezése és a településen élők kulturális igényeinek kiszolgálása. Segítette a helyi értékek gyűjtését, felkutatását. Több NMI-s projekt megvalósításában vett részt a járásban (MÚZSA Művészeti Fesztivál, Helyi értéktárak létrehozása) segítve a szakmai kapcsolatok erősítését is. 2018. május 2-től dolgozik az NMI Művelődési Intézet Nógrád Megyei Irodájában módszertani referensként.

Jelenlegi munkaterület és feladatok: A Művelődési Intézetben a projektek és OKJ-s képzések koordinátora. Szervezi és koordinálja a szakmai továbbképzéseket és a szakemberképzést.

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg.