Ondok Katalin

módszertani referens
Telefonszám: 06/20-282-8150
E-mail cím: ondok.katalin@nmi.hu

Megyei iroda:
Nemzeti Művelődési Intézet Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Igazgatóság

Végzettség:

1989-ben Kereskedelmi üzemgazdászként, majd 1992-ben Marketing kommunikációs szaküzemgazdászként végzett Szolnokon. Multinacionális szervezeteknél rendszeresen képezi magát csapatépítői, vezetői, értékesítési, kommunikációs és minőségbiztosítási, valamint nyelvi és informatikai területeken. A Békéscsabai Munkaerőfejlesztő és Képző Központ munkatársaként Világbanki Emberi Erőforrás program keretében 1994-ben Írországban tanulmányúton vett részt.

Szakmai tapasztalat:

1989-ben kezdte pályáját Szolnokon. Feladata rendezvényeken, vevőtalálkozókon és kiállításokon való megjelenések, konferenciák szervezése. A kapcsolatok építése és ápolása mellett vevőszolgálat-vezetőként a minőségbiztosítás is munkájának a része volt. Számos alapkőletétel, projektnyitó és -záró rendezvény ünnepi programjának összeállítója, közreműködője és kommunikációs vezetője. 2007-től Szolnokon az Aba-Novák Kulturális Központ marketing referenseként az intézményi kommunikációban és a városi rendezvények szervezésében működik közre. 2009-től a Szolnoki Szimfonikus Zenekar Nonprofit Kft. és a Szolnoki Bartók Béla Kamarakórus munkatársaként a marketingkommunikáció mellett koncertek szervezése, közönségkapcsolatok és pályázati munka tartozik a munkakörébe.  Aktív kapcsolatot tart fenn Szolnok város kulturális életének közreműködőivel. Munkája során a legfontosabb számára az emberi kapcsolatok és közösségek építése, az értékek közvetítése.

Jelenlegi munkaterület és feladatok:

A partnereknek szakmai támogatást és tájékoztatást nyújt. Részt vesz a települési szintű módszertani- és szakmai feladatok elvégzésében, módszertani tanácsadásában és mentorálásában. Az amatőr művészeti és művelődő közösségek tevékenységének szakmai támogatása.

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg.